Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

gel STO Triple Active Gel - 1L

gel za pod rokavice - trojno delovanje

gel STO Triple Active Gel - 1L
 • gel STO Triple Active Gel - 1L
 • gel STO Triple Active Gel - 1L
 • gel STO Triple Active Gel - 1L
 • Cena:

  49,90 €

 • Šifra:

  255106

 • Enota:

  kos

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Zaščitni gel za kožo pod rokavicami od vodilnega proizvajalca na področju zaščite delovnih rok.
Triple Active Gel je novost, ki so jo razvili z uporabo Deb Stoko tehnologije posebej za delavce, ki pri svojem delu uporabljajo rokavice - za mehanska dela, za zaščito pred kemikalijami ali rokavice za enkratno uporabo.

Je kombinacija fizične zaščite s patentiranim kompleksom Deb aktivnih zaščitnih molekul in aluminijevim klorohidratom - ustvari edinstveno kombinacijo ‘Triple Active’ lastnosti:
- Pomaga preprečiti vdor alergenov, kateri povzrocajo alergične reakcije kože ali alergijski dermatitis.
- Izboljšuje udobje pri dolgotrajnem nošenju rokavic saj zmanjšuje potenje rok, ki je glavni vzrok nelagodja, mehčanja kože, vlažnosti rokavic in neprijetnih vonjav.
- Pomaga preprečiti in nevtralizirati kisle ter alkalne snovi, ki povzročajo draženje kože in vodijo v iritativni kontaktni dermatitis.

Triple Active Gel je klasificiran kot medicinski pripomoček razreda I v skladu z direktivo o medicinskih pripomočkih 93/42/EEC in se uporablja kot pomoč pri preprečevanju bolezni kože pri delu.

Za primerno doziranje in uporabo obvezen milnik art. 313130!