Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

pasta SIB Traditional - sladkorna pasta

pasta SIB Traditional - sladkorna pasta
 • Cena:

  23,90 €

 • Šifra:

  7430008

 • Enota:

  1l

 • Blagovna znamka:

  SINELCO

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
1l

Opis izdelka

Tradicijonalna sladkorna pasta je narejena iz popolnoma naravnih sestavin.
Omogoča super ročno tehniko in je primerna za odstranitev tudi zelo kratkih dlačic - od 2 do 3 mm.

Tradicijonalna sladkorna pasta za odstranjevanje dlak (z togo konsistenco), je sestavljena iz popolnoma naravnih sestavin (voda in sladkor), ki tvoriijo prožno maso in jo je možno nanašati direktno z rokami. Lahko uporabljate na obrazu in odstranjevanju dlak na ostalih delih telesa; primerna za vse vrste kože in dlačic, tudi pri krajših dlačicah (2-3mm), kar učinkovito in brez bolečin z minimalnimi stranskimi učinki odvzemanja s kože, pri čemer koža postane vidno gladka in mehka. Izvlečki iz Serenoa Serrulata, kamilice in soje, "zavlačujejo" s ponovno rastjo dlak in imajo pomirjevalno delovanje na kožo.

Uporaba: segrejte vsebnik s sladkorno pasto, s primernim aparatom, dokler ne dožete kožne temperature (35 do 37*C). Nanesite majhno količino Epil"Hair Pro: Tonik za predpripravo na dele telesa, kjer želite odstranjevati dlačice. Vzemite s pomočjo palčke (spatule) količino sladkorne paste v roke (lahko uporabljate tudi latex rokavice) in nanesite nežno vendar odločno na del telesa, kjer boste depilirali, v nasprotni smeri rasti dlačic. Za odstranjevanje paste odvzemajte v smeri rasti in vzporedno s površino kože. Ta postopek lahko z isto pasto ponovite večkrat na istem delu telesa, dokler niso popolnoma odstranjene dlačice. Za zaključek odstranite možne ostanke paste s toplo vodo in nanesite specifične izdelke znamke Epil"Hair Pro.

Opozorilo: občutljivi deli, kot so nos, ušesa in bradavice, ter razdražena koža od sonca, kot tudi bradavice se ne smejo depilirati. Preprečite izpostavitev soncu 24 ur po depilaciji. Preden pričnete z odstranjevanjem dlačic, se prepričajte, da je koža čista, suha in nima ostankov maščobe ali potenja.