Blagovne znamke

3.500 frizerskih in kozmetičnih salonov oskrbujemo z več kot 5.000 proizvodi, ki jih dobivamo od naših več kot 20 partnerjev. Vsi produkti so namenjeni profesionalni uporabi.

Nekatere naše najpomembnejše znamke:

Framesi – največji italijanski proizvajalec profesionalne lasne kozmetike, zastopan v 80 državah in v preko 500.000 frizerskih salonih po vsem svetu. V programu imamo več vrst profesionalnih barv, linijo za oblikovanje las, kurativno linijo, trajne ondulacije, negovalno linijo, produkte za beljenje las in številne druge.

Emsibeth – manjše italijansko podjetje, ki proizvaja zelo kvalitetne in cenovno dostopne profesionalne frizerske proizvode.

Osmo – vrhunski angleški styling program. Mladostna linija s fantastičnimi vonji in ekstremnim utrjevanjem.

Euphytos – profesionalni styling program, ki deluje na bazi gela Aloe vere in drugih naravnih sestavin, ki globinsko hranijo lase.

Termix – profesionalne frizerske krtače najvišje možne kvalitete. Več vrst in dimenzij krtač imajo skupni imenovalec, da niso lepljene temveč sestavljene pod visokim pritiskom in termično obdelane, kar zagotavlja visoko odpornost proti mehanskimi udarci. 

Panasonic – profesionalni strojčki za striženje las – najvišja kvaliteta.

Vas zanima več?
Imate dodatna vprašanja?

Wahl, Moser in Ermila – profesionalni strojčki za striženje las in visoko kakovostni feni.

Gamma piu – profesionalni feni in gladilci za lase (ravnalci).

AGV – oprema za frizerske in kozmetične salone vseh cenovnih razredov, kjer imamo za vsak okus primerno rešitev.

Macadamia - najboljše za vaše lase - zdravilni oljni tretma iz makadamija olja in številnih drugih naravnih sestavin. Če imate poškodovane, preobdelane, "uničene" lase je edini naslov - Macadamia oil treatment.

E-kwip, Cerena in Joewell - najvišja kvaliteta profesionalnih škarij za striženje las. Nešteto modelov in cenovnih razredov - vsem je skupno japonsko jeklo in neverjetna ostrina rezil.

Barbicide - higijena v vašem salonu? Nujno potrebni izdelki ameriškega izdelovalca, ki proizvaja izdelke za sterilnost in dezinfekcijo vaših pripomočkov.

Refectocil - najboljše barve za obrvi in trepalnice. Barve slovijo po svoji neverjetni obstojnosti in moči prekrivanja. Barve in številni dodatni izdelki so obvezen dodatek v vsakem kozmetičnem in frizerskem salonu.

Nippes Solingen - vrhunski proizvajalec kovinskega orodja za manikuro in pedikuro iz ekstremno trpežnega Solingen jekla.

Allegra - prestižna linija podjetja Skin system, ki proizvaja vse izdelke za depilacijo. V naš program smo vključili roll-on sistem, ki je po prijaznosti do uporabnika in profesionalcev najboljši.

Hellmut Ruck - vrhunski izdelki za profesionalno medicinsko pedikuro najvišje kvalitete. V programu ima podjetje Ruck tudi zelo obsežen program profesionalne opreme za kozmetike, pedikerje.

Y.S.Park - japonski frizerski "bog" s svojim izdelki nenehno preseneča, tako po kvaliteti, kot po izvirnosti. Tisti frizerji, ki so preizkusili njegove izdelke, avtomatično postanejo "odvisni".


Internet naslovi naših partnerjev:
www.framesi.it
www.emsibeth.it
www.agv-group.com
www.termix.net
www.refectocil.at
www.barbicide.com
www.hellmut-ruck.de
wwww.macadamiahair.com