Ohranjanje zdravih stopal je bistveno za splošno zdravje in dobro počutje. Profesionalna nega stopal lahko pomaga preprečiti kakršne koli težave ali težave, preden postanejo resne zdravstvene težave. S pravilnim vzdrževanjem je mogoče ohraniti zdravje stopala, zmanjšati bolečino in se izogniti resnejšim poškodbam ali boleznim. 

Nega stopal je bistveni vidik ohranjanja dobrega splošnega zdravja. Naša stopala so temelj našega telesa in nam omogočajo gibanje, hojo, tek in skakanje. Pomembno je, da jim posvetite pozornost, ki si jo zaslužijo, da se izognete težavam, povezanim s stopali, kot so žulji, kurja očesa, otiščanci, suha koža in glivične okužbe.

Promo koda NOGE10 za 10% popust

Velja za končne potrošnike (fizične osebe) do 21. 4. 2023

10% popust s promo kodo NOGE10

Odkrijte skrivnosti nege in zdravja stopal

Za tiste, ki želite nego stopal dvigniti na višjo raven, je lahko idealna rešitev učinkovita nega na osnovi naravnih sestavin peclavus® z linijami izdelkov PODOcare, PODOmed in PODOdiabetic, ki so učinkovite pri glivicah na nohtih in drugih težavah na stopalih.

Visoko učinkovita naravna kozmetika za vsestransko zdrava in negovana stopala - okolju in koži prijazno.

Glivice na nohtih, razpokane pete in diabetična stopala ne predstavljajo večjega izziva za tinkture in losjone, kopeli za stopala in kreme za stopala, negovalne palice in deodorante za stopala peclavus®, ki obogatijo vašo negovalno rutino z rešitvami po meri za vsako kožo.

Blagovna znamka Peclavus - učinkovit pri glivicah na nohtih in drugih težavah na stopalih

Glivice na koži in nohtih so ena najpogostejših težav, s katerimi se pediatri srečujejo v vsakdanji praksi. Z doslednim zdravljenjem lahko tipične simptome, kot so mučno srbenje, rdečina in luščenje kože, zadebelitev in obarvanje nohtov popolnoma odpravimo. Načeloma lahko vsakdo zboli za kožnimi ali nohtnimi glivicami. 

Te rizične skupine so še posebej ranljive:

  • diabetik,
  • športniki,
  • ljudje z boleznimi, povezanimi z motnjami krvnega obtoka,
  • ljudje z oslabljenim imunskim sistemom.

Da preprečite nadaljnje širjenje na sosednje predele kože ali prenos spor in klic na druge ljudi, morate glivice na koži in nohtih zdraviti čim prej . Posebej oblikovani izdelki iz serije peclavus® PODOmed so idealni za tovrstne tegobe. Naravne sestavine, kot so olje modre ciprese, sivke in čajevca, ki se uporabljajo na primer v izdelku AntiMYX, zahvaljujoč posebnemu nosilnemu sistemu ne delujejo le na nohtni plošči, ampak tudi na nohtni matrici.

Naravna nega stopal PODOcare

Serija PODOcare je indicirana za vzdrževanje, normalizacijo in regeneracijo zdravja stopal z uravnoteženimi in naravnimi sestavinami. Vedno v iskanju najboljše kombinacije sestavin za nego stopal, Peclavus ponuja linijo izdelkov, ki ustrezajo vsaki specifični potrebi. Za boj proti tradicionalnim težavam s stopali, kot so prekomerno potenje, slab vonj, razpokana koža, razpoke, boste našli losjone in kreme najnovejše generacije. Od osvežilne zeliščne kopeli za stopala do srebrne deodorantne kreme, PODOcare je najnovejša generacija linije naravne in organske kozmetike za stopala.

Vsi PODOcare izdelki za stopala imajo NATRUE certifikat.

Vsi izdelki linije PODOcare

Učinkovita pomoč pri glivičnih okužbah, bradavicam ali vraščenim nohtom z linijo PODOmed

Linija PODOmed je učinkovita pomoč proti glivičnim okužbam, bradavicam ali vraščenim nohtom. Paleta izdelkov je usmerjena v profesionalno ponudbo učinkovite pomoči predvsem pri vsakodnevni negi stopal.

Vsi izdelki linije PODOmed

Nežna nega občutljivih stopal za diabetike z linijo PODOdiabetic

Občutljiva stopala potrebujejo nežno, stimulativno in naravno nego; linija PODOdiabetic je bila razvita posebej za diabetike, za stopala s težavami z luskavico ali težavami s kožo, ki zahtevajo maksimalno občutljivost. Profesionalna nega stopal vedno potrebuje ustrezne teste za merjenje rezultatov. Veljavnost linije PODOdiabetic do danes potrjuje tudi klinična študija uporabe pod dermatološkim nadzorom, ki jo je zaključil priznani in neodvisni inštitut DERMATEST ®. Vse izdelke PODOdiabetic so testirali osebe, ki imajo sladkorno bolezen ali nevrodermatitis. Kot je bilo pričakovano, s klinično-dermatološkega vidika ni bilo ugotovljenih kožnih ali alergijskih reakcij. Izdelki PODOdiabetic so idealni za najbolj občutljiva stopala.

Vsi izdelki linije PODOdiabetic