Ker je poletna sezona v polnem zamahu, je zaščita vaših las pred škodljivimi UV-žarki in abrazivnim učinkom soli in peska pomembnejša kot kdaj koli prej.

Zato z veseljem objavljamo posebno ponudbo Framesi Sun linije izdelkov za zaščito las, zasnovane posebej za poletne mesece.

Framesi Sun ponuja vse-v-enem rešitev za zaščito vaših las:

  • pred močno vročino,
  • neposredno sončno svetlobo ter
  • abrazivnimi učinki soli in peska.

Z naprednimi formulami, ki negujejo in hidrirajo vaše lase, hkrati pa jih ščitijo pred poškodbami.

15% popust na Framesi Sun za zaščito las 

Framesi Sun popolna izbira za vsakogar, ki želi ohraniti svoje lase zdrave in živahne vse poletje.

15% popust na vse izdelke Framesi Sun

Zaščitni in negovalni šampon

Popoln za vsakodnevno čiščenje, ohranja naravno navlaženost in sijaj las. Organski, hidroliziran ekstrakt mandljevih beljakovin v kombinaciji z mešanico UV filtrov ščiti lasišče pred izsušitvijo, ki jo povzroča sonce. Z več kot 90 % sestavin naravnega izvora nežno odstranjuje sol, pesek in klorid.

Vlažilen in negovalni balzam

Sojini izvlečki so dodani organskim, hidroliziranim mandljevim beljakovinam za spodbujanje regeneracije in vlaženja las po čiščenju. Karitejevo maslo in glicerin okrepita zaščitno sposobnost kreme, ne da bi obtežila lase.

Zaščitni sprej

Zaščitni sprej pred soncem za lase, brez izpiranja. Oskrbi lase z vlago, jih razvozlja in ščiti pred UV žarki, klorom in soljo.

Zaloga: Na zalogi
-25%

šampon FRA M. Sun Shampoo

negovalni šampon v času poletja
13,90€ 10,42€
Zaloga: Na zalogi
-25%

balzam FRA M. Sun Conditioner

negovalni balzam v času poletja
15,90€ 11,92€
Zaloga: Na zalogi
-25%

sprej FRA M. Sun Protective Spray & Leav

zaščitni sprej za lase v času poletja
15,90€ 11,92€

Ključne sestavine

ORGANSKI IZVLEČEK HIDROLIZIRANIH MANDLJEVIH PROTEINOV deluje zaščitno, negovalno, vlažilno in obnovitveno na lase. Ti hidrolizirani proteinski deli zahvaljujoč svoji uravnoteženi molekulski masi delujejo tako, da zapolnijo bolj poškodovane predele las, jih zgladijo in okrepijo.

RASTLINSKI FITOKOMPLEKS z oljem semen Krambe Abyssinica in fitosteroli je 100% naraven in lahko biološko razgradljiv, deluje zaščitno, proti UV žarkom, ščiti keratinsko strukturo las in kozmetično barvo pred poškodbami zaradi izpostavljenosti soncu, morska voda, zunanji dejavniki ter vročina sušilnika za lase in likalnika. Ima močne vlažilne in negovalne lastnosti za takojšnjo povrnitev mehkobe, sijaja in elastičnosti las s svilnatim, nemastnim dotikom.