Letos praznujemo 30. obletnico delovanja naše trgovine in ob tej priložnosti smo za vas pripravili posebne ponudbe in popuste svetovno priznanih proizvajalcev frizerskih pripomočkov in kozmetičnih izdelkov.

Ponudba, ki se zagotovo splača!

-25% POPUSTA na Panasonic strojčke za striženje las. Edinstvena priložnost, ki jo ne smete zamuditi, saj je Panasonic vodilni proizvajalec kakovostnih strojčkov za striženje las.

Ob nakupu Panasonic strojčka dobite GRATIS ogrinjalo. 

Ogrinjalo za striženje je izdelano iz kakovostnih materialov. Za več udobja in zaščite med postopkom striženja. 

Lasje so neskončen vir navdiha in ponujajo ogromno možnosti za oblikovanje. Frizerji in stilisti imajo že od nekdaj široko paleto orodij za oblikovanje las, a vedno obstaja prostor za izboljšave. Z izboljšanjem japonske tehnologije izdelave izjemno ostrih in močnih rezil je Panasonic z najnaprednejšo tehnologijo razvil miniaturna rezila izjemno visoke kakovosti.

Panasonic vam ponuja široko paleto profesionalnih strojčkov za striženje las, ki so zasnovani za profesinoalno in domačo uporabo, ki jim omogočajo:

  • da svojim strankam ustvarite natančne in bolj definirane oblike,
  • še bolj gladko in brezkrbno striženje kot kdaj koli prej,
  • stalni nadzor za neprekinjeno premikanje rezil.

Panasonic strojčki so prva izbira strokovnjakov v frizerskih salonih in brivnicah v Nemčiji, Franciji in Italiji. 

 

Panasonic strojčki za striženje las, ki vam omogočajo ustvarjanje umetnosti

V našem asortimanu boste našli Panasonic strojčke za lasje z različnimi dolžinami rezila, ki zagotavljajo natančnost in enostavnost uporabe.

Panasonic linije strojčkov vključujejo modele, ki se prilagajajo vsakemu tipu las in obliku obraza. Strojčki so preizkušeni in prilagojeni za vsakodnevno uporabo v profesionalnih salonih in doma. S Panasonic strojčki za striženje lahko ustvarjate kreativne in moderne frizure, ki bodo navdušile vaše stranke. 

Zaloga: Na zalogi
-25%

strojček PAN - ER-1411

profesionalni trimer
109,90€ 82,42€
Zaloga: Na zalogi
-25%

strojček PAN - ER-1512

profesionalen strojček za striženje las
199,90€ 149,93€
Zaloga: Na zalogi
-25%

strojček PAN - ER-HGP74

profesionalni strojček za striženje las
239,90€ 179,93€

Vodilna tehnologija rezil za vrhunske rezultate prirezovanja

Za rezila X-taper 2.0, zasnovana po tradicionalni japonski zmogljivosti in Panasonicovi edinstveni tehnologiji rezil, je značilna izjemna ostrina. Rezultat je vrhunska sposobnost rezanja, ki je pripravljena izpolniti stroge zahteve profesionalcev. Posebno oblikovana X-konična rezila trdno oprimejo in strižejo dlake, da temeljito zmanjšajo izpadanje, medtem ko navadna rezila omogočajo, da dlake uidejo in ostanejo nepostrižene. Ostri robovi pod kotom 45º omogočajo gladko in temeljito prirezovanje in brezhibno striženje, ki ustreza zahtevam profesionalcev. 

25% popust na Panasonic strojčke 
Za gladko in brezhribno striženje

Visoka zmogljivost striženja tudi na gostih laseh

Pri navadnih strižnikih se pri striženju gostih las zmanjša razpon gibanja rezil, zaradi česar se zmanjša učinek striženja. Zahvaljujoč neprekinjenemu nadzoru se moč in premik rezil na strižniku Panasonic nenehno ohranjata za največjo učinkovitost in nežno rezanje tudi na gostih območjih. 

 

Ne zamudite edinstvene priložnosti in obiščite našo spletno trgovino, kjer vas čakajo številne privlačne ponudbe.