Za barvno osvežitev las, ki bo pritegnila poglede, izberite barvne balzame Colour Bombs! Barvni balzami Colour Bombs so revolucionarna rešitev za vse ljubitelje živahnih in edinstvenih barvanih las. S svojo inovativno formulo omogočajo enostavno in začasno spreminjanje barve las, ne da bi morali obiskati salon ali uporabiti trajne barve. Kremni barvni balzami Colour Bombs so popoln izdelek za tiste, ki si želijo izraziti svojo kreativnost in spremeniti svoj videz brez obveznosti.

Balzami so na voljo v široki paleti barv, od toplih in pastelnih barv do svetlečih in udarnih barv. Uporabite lahko samo en odtenek ali pa kombinirate več barvnih balzamov za zabavno in izvirno barvno kombinacijo. 

Ustvarite edinstven videz, ki bo poudaril vašo osebnost.

Hitra in enostavna uporaba, ki spremeni vaš videz v 3-5 minutah

Obstoječemu odtenku las doda sijaj, vlago in ton

Nanesite, kolikor pogosto želite, da osvežite barvo las

Postopoma se izpere

Brez amoniaka in peroksida

Dinamični kremni balzam

V povprečju je v eni steklenički za 10 nanosov, vendar je to odvisno od vrste, dolžine in stanja las. Dolgi, gosti, barvani lasje bodo absorbirali veliko več izdelka kot kratki, fini, "deviški" lasje.

Brezhibne barve: Colour Bombs ponujajo široko paleto tako umirjenih kot živahnih barv, ki bodo vaše lase spremenile v pravo umetniško platno. Ne glede na to, ali si želite ognjeno rdeče, rjavo, svetlo bakreno ali kakšno drugo barvo, imamo pravo rešitev za vas. Odtenke lahko med seboj tudi mešate.

Začasna barva: Colour Bombs ponujajo začasno barvo, ki traja od nekaj pranj do nekaj tednov, odvisno od intenzivnosti barve in tipa las. To vam omogoča, da eksperimentirate z različnimi barvami, ne da bi se zavezali dolgoročni spremembi. Vaši lasje bodo osveženi z novo barvo!

Brez škodljivih kemikalij: Colour Bombs so razviti brez škodljivih kemikalij, vodikovega peroksida ali belila katere so sestavine, ki poškodujejo vaše lase. Pravzaprav vsebuje negovalne sestavine, ki bodo lase navlažile in nahranile. To pomeni, da bodo vaši lasje ostali zdravi in sijoči, ne glede na to, kolikokrat se odločite za spreminjanje barve.

Intenzivna nega: Poleg barvnega učinka Colour Bombs vsebujejo tudi hranilne sestavine, ki bodo vašim lasem zagotovile mehkobo, sijaj in vlažnost. Vaši lasje bodo videti bolje kot kdajkoli prej!

Preverite celotno linijo Colour Bombs

Način uporabe in nanos barvnega balzama Colour Bombs

Uporaba Colour Bombs je povsem enostavna. Preprosto nanesite balzam na sveže oprane in osušene lase z brisačo ter barvni balzam enakomerno razporedite po laseh. Počakajte od 3 do 5 minut in nato temeljito sperite. Po nanosu las ne umivajte s šamponom. Colour Bombs so primerni za vse tipe las, od ravnih do kodrastih in za vse dolžine las. Ne glede na to, ali imate naravno temne ali svetle lase, Colour Bombs zagotavljajo čudovit rezultat.

Barvni odtenki

  • Bela platina
  • Svetlo bež
  • Havana
  • Bordo
  • Hladno rjava 
  • Globoka kostanjeva
  • Temno rdeča viola
  • Svetlo bakrena