To valentinovo pokažite svoji posebni osebi, koliko vam je mar. 

Če iščete način, kako narediti ta dan še posebej poseben, imamo za vas 30 odličnih idej! Ne glede na vaš proračun ali življenjski slog, za vsakogar se najde nekaj.

Valentinovo je poseben praznik za izražanje ljubezni in spoštovanja do pomembne osebe v vašem življenju. Ne glede na to ali hodite na zmenke, imate partnerja, ste zaročeni ali poročeni.

Najlepša darila za valentinovo - Izbrana darila zanj in za njo

Ne glede na to ali sodite med tiste, ki darilo izbirajo dolgo in skrbno ali pa v zadnjem hipu iščete najlepše darilo za valentinovo – spletna trgovina Kevi je tu za vas! Imamo odlične ideje za darila, ki bodo vašemu partnerju ali partnerki privabila nasmeh na obraz.

Kaj podariti možu ali fantu za valentinovo?

Letos osvojite moška srca z edinstvenim in premišljenim darilom! Od osupljivo močnih gelov za lase do profesionalnih strojčkov za striženje las in urejanje brade. Izdelki s katerimi se bo vaš dragi partner počutil ljubljenega. 
Profesionalni strojček za striženje las je darilo za moške, s katerim res ne morete zgrešiti. 

Zaloga: Na zalogi
-25%

strojček PAN - ER-1512

profesionalen strojček za striženje las
199,90€ 149,93€
Zaloga: Na zalogi
-25%

strojček PAN - ER-1411

profesionalni trimer
109,90€ 82,42€
Zaloga: Na zalogi
-25%

strojček PAN - ER-HGP74

profesionalni strojček za striženje las
239,90€ 179,93€
Zaloga: Na zalogi
-20%

strojček WAH Detailer - WIDE

široka rezilna glava (8081-1216H)
125,90€ 100,72€

DARILA ZA VALENTINOVO, S KATERIMI NE MORETE ZGREŠITI
Preverite ponudbo profesionalnih strojčkov za striženje las

Iščete izdelek za urejen videz moških las?

Podarite vrhunske izdelke za nego las. Z največjim sijajem, obstojnostjo in stilom bodo ti izdelki vsakemu moškemu zagotovili popoln zaključek, ki traja. V ponudbi imamo vrhunske izdelkov za nego las – kot nalašč za vsakega moškega, ki želi izgledati najboljše.

Popolno valentinovo darilo zanjo

Čeprav je dan ljubezni – še ena priložnost, da drug drugemu izrazita topla čustva, so lahko priprave na valentinovo stresne – še posebej, ko gre za izbiro popolnega darila zanjo. Postopek, v katerem morate za svojo punco ali ženo razmisliti darilo za valentinovo, ki bo na pravi način odražalo vaša čustva do nje, pogosto ni lahko – ne glede na to, kako dolgo traja vajina zveza. Zato smo za vas pripravili seznam zanimivih daril, ki vam lahko služijo pri izbiri zanesljivo dobrega darila za vašo punco za valentinovo. Zraven še kakšen šopek rož in vaše darilo bo popolno.

Ali vaša ljubljena oseba uživa v elegantno oblikovani pričeski?

Ustvarjanje vrhunske pričeske ni nujno zapleteno ali drago. S pravimi pripomočki za oblikovanje se lahko ustvari videz, ki pričara širok nasmeh na obraz. Od elegantnih in ravnih stilov do živahnih kodrov.

15% popust na figaro
Za drobne valovite lase

Likalnik za lase je nepogrešljiv pripomoček vsake ženske. Prav tako električni kodralnik las za dolgotrajne valovite kodre. Vsi pripomočki se hitro in enakomerno segreje. 

Zaloga: Na zalogi
-20%

figaro BRA CeraWand - 13/26 mm

ozek, keramična prevleka, špičasti
58,00€ 46,40€
Zaloga: Na zalogi
-20%

gladilec HHS Infinity Styler

Titanium teflonska prevleka s turmalinom
129,91€ 103,92€

40% popust na eleganten potovalni fen
Zložljiv in kompakten fen

40% prihranek na set krtač s potovalno torbico
Zmanjša statično naelektrenost las

Iščete premišljeno in praktično darilo?

Če iščete nekaj posebnega, kar bi podarili za to valentinovo, razmislite o podaritvi razkošnih izdelkov za lase. Krema za lase, šampon in balzam so lahko premišljeno in praktično darilo, ki vaši ljubljeni osebi pokaže, da vam je mar za njeno lepoto in dobro počutje.

Zaloga: Na zalogi
-40%

set FRA Sublimis - Shampoo + Conditioner

šampon in balzam za suhe lase
29,90€ 17,95€