Hvala vam, da nam zaupate že 30 let.

Prvi začetki družinskega podjetja Klevi – vse za lepoto segajo v leto 1993. Bogata zgodovina vključuje uspešno in odgovorno delo na področju distribucije profesionalnih pripomočkov, kozmetike in opreme. 

Ponosni smo, da dnevno oskrbujemo in sodelujemo z več kot 3500 frizerskimi, pedikerskimi in drugimi kozmetičnimi saloni ter končnimi kupci, ki so navdušeni nad inovativnostjo in cenijo kakovost.

Nudimo več kot 5000 različnih izdelkov, ki jih zagotavljamo preko 20 poslovnih partnerjev, ki sodijo med svetovne priznane proizvajalce frizerskih in kozmetičnih izdelkov ter pripomočkov.

Poslovni odnos z našimi poslovnimi partnerji, ki temelji na zaupanju, nam omogoča, da smo v koraku z najsodobnejšimi aktualnimi trendi, inovativno tehnologijo in odzivnimi dobavnimi roki. 

Naša vizija je še naprej ostati zaupanja vreden partner, katerega glavni cilj je skrb za stranke in njihovo zadovoljstvo.

Ključne konkurenčne prednosti na katerih temelji naše poslovanje so:
- 30 let izkušenj in prisotnost na trgu lepotne industrije,
- pozornost do naših strank - osebni stik, dostopnost, hitra odzivnost
ter prilagodljivost,
- profesionalnost in nenehno sodelovanje s partnerji ter drugimi strokovnjaki s ciljem oblikovati na trgu najboljšo ponudbo, ki jo v danem trenutku lahko zagotovimo

V počastitev 30 let uspešnega poslovanja smo prenovili celostno grafično podobo. Naš cilj je še povečati prepoznavnost blagovne znamke in
doseči širšo publiko.

Ob našem velikem jubileju, bi se Vam radi iskreno zahvalili za vaše dolgoročno zaupanje, zvestobo in številne nakupe. 

Hvala vam, da nam zaupate že 30 let.