Imejte se radi, tudi na soncu.

S pravilno nego poleti boste imeli manj dela jeseni.

Izberite pravo nego las v vročih poletnih dneh

Poleti so lasje izpostavljeni soncu in so zaradi visokih temperatur v stresu. 

Sonce, morje, veter in sol so za nas najlepši spomini, a prav ta kombinacija je za lase najhujša nočna mora. Poleg tega lasem škoduje tudi klor, ki je v bazenih. 

Lasne konice postanejo razcefrane, zaradi tega se ob češenju lasje še bolj lomijo. Poleg tega je še posebej občutljivo tudi naše lasišče, ki je prav tako ves čas izpostavljeno sončnim žarkom.

 

Nekaj nasvetov kako se izogniti preveliki izpostavljenosti soncu:

  • na del lasišča, ki je najbolj izpostavljen, to je ponavadi prečka, lahko nanesete kremo za sončenje ali pa jih spnite na način, da bodo lasje popolnoma prekrili lasišče;
  • poslužujte se pokrival (poletni klobuk ali čepica);
  • uporabljajte zaščitni sprej za lase;
  • uporabljajte šampone in balzame, da bodo vaši lasje odporni na vročino.

 

Fantastična profesionalna linija za popolno nego las poleti Emsibeth Thermal SUN

Thermal je bil ustvarjen leta 2003 in je prva serija, ki prinaša učinkovitost termalne vode in gline v profesionalno nego las. Združuje modrost vode iz starodavnih Term di Giunone, katere lastnosti so znane že od rimskih časov, s sodobno znanostjo, ki zagotavlja formule brez SLES in parabenov.

Material, uporabljen za izdelavo termo steklenic, je GREEN BIO-BASED PE, material narejen iz sladkornega trsa in pomaga zmanjšati količino CO2 v ozračju. Ker imamo radi ta planet in želimo skrbeti zanj.

 

Celotna linija izdelkov vsebuje termalno vodo iz vrelca Giunone Spa v italiji

Korist termalne vode je predvsem v zaščiti las in povrnitev pravilne hidracije. 

Termalna voda, ki jo vsebuje celotna linija ima certifikat Ministrstva za zdravje. Umivanje las tako postane obred, s katerim se očistite stresa, nečistoč, negativnih misli in si napolnite baterije.

Sestavine, ki bogatijo lase in ustvarjajo harmonijo

Linija je obogatena še z dvema dragocenima aktivnima sestavinama: Anti-Pollution Shield in Photoprotection Extract, ki ščitita kožo in lase pred atmosferskim onesnaženjem in modre svetlobe.
Izdelki ne vsebujejo SLES in parabenov.

 

Izdelki za pred, med in po izpostavljenosti soncu za sijoče in mehke lase

Gel za tuširanje in šampon

Umijte lase in kožo s takojšnjim osvežilnim učinkom. Pri tuširanju vtrite v lase in ustvarite peno. Dobro splaknite. Profesionalna formula.

 

Mehčalni šampon po sončenju

Neguje in globinsko vlaži lase, jih naredi mehke in enostavne za česanje.

Odstrani ostanke soli, peska in klora.

 

Obnovitvena maska za lase po sončenju

Negovalna nega, ki se jo uporabi za obnovo las po dnevu na soncu. Razvozla in mehča lase. Nanesite na umite in sfrotirane lase. Pustite delovati nekaj minut in nato temeljito splaknite.

 

Multifunkcijski sprej za zaščito las pred in med sončenjem

Izdelek za zaščito in razvozlavanje las. Poškropite na suhe ali vlažne lase pred ali med izpostavljanjem soncu in po šamponiranju.