Bistvo movembra je osveščanje moških vseh starosti o nevarnih boleznih današnjega časa: rak na modih in prostati, psihološke motnje ter pomanjkanje fizične aktivnosti.

Veliko moških je začudenih nad zahtevno nego las pri ženskah in se med drugim jezijo nad količino časa, ki ga ženske zaradi tega preživijo v kopalnici. Pravilna nega las pa ni le ženska stvar. Tudi moški bi morali razmisliti o ustrezni negi. 

Izbira šampona in balzama za nego moških las

Pri negi moških las je najpomembnejša izbira pravega balzama in šampona. Šampon, ki so namenjeni za pogosto uporabo so prijazni do lasišča, njihove hranjive sestavine poskrbijo, da so lasje čisti, voljni, negujejo in krepijo lasne korenine. Balzami za nego moških las so postali nepogrešivi za dodatno količino vlage in hidratacije. Vlaži lasišče in lase – prodre globoko v lasni mešiček in ga napolni z vlago. Ta dodatna vlaga bo pomagala v boju proti suhim lasem, zaradi česar bodo bolj gladki, sijoči in bolj zdravi.


Uporaba seruma je postal nepogrešljiv pripomoček pri negi moških las

Serumi za lase pomagajo zagotoviti mehkobo in sijaj ter lahko celo zaščitijo vaše lase pred izpostavljenostjo soncu in onesnaževanjem.
Veliko se jih za serum za lase odloči tudi zato, ker pomaga pri negi suhih in poškodovanih las ter naredi lase gladke in svilnate. Za moške z daljšimi lasmi je serum odličen za nadzor letečih in trdovratnih dlačic, ki vedno naključno štrlijo naokrog.
Serum za lase je najbolje nanesti na mokre lase. V večini primerov boste potrebovali le nekaj kapljic. Po nanosu lase skrtačite z gibi navzdol, da se znebite zapletov. Na koncu lase posušite, da dobite želeno pričesko.

Po umivanju las priporčamo, da prvo odstranite odvečno vodo z brisačo in jih posušite s sušilcem za lase.

Kreme za lase imajo številne prednosti. Vašim lasem dajejo prožnost in moč.
Ena od glavnih prednosti kreme za oblikovanje las je, da daje srednje dolgim lasem bolj zdrav videz in naraven lesk. To je lahko še posebej koristno za kodraste lase, ki jih je težko upravljati. Krema za lase je odlična izbira tudi za moške s tankimi lasmi, ki ne marajo pogosto uporabljati izdelkov za lase. Krema je dovolj lahka, da imate občutek, kot da ne nosite nobenega izdelka.

Za moške s kratkimi do srednje dolgimi lasmi, ki si želijo dodatnega leska geli še vedno prav pridejo za oblikovanje popolne pričeske. Tudi moški z daljšimi lasmi lahko na današnjem trgu najdejo gel, ki jim ustreza. Moški z res gostimi lasmi bodo od gela dobili največ.

Zaloga: Na zalogi
-10%

šampon REU Daily Shampoo

šampon za moške in dnevno umivanje las
18,90€ 17,01€
Zaloga: Na zalogi
-10%

šampon MED Anti-Hair Loss Treating Sh.

LC, šampon proti izpadanju ženskih las
20,90€ 18,81€
Zaloga: Na zalogi
-40%

ampule FRA Reinforcing Activator

ampule proti izpadanju las - moški
38,91€ 23,34€

 

V koliko imate daljše lase boste s peno za oblikovanje pridobili na volumnu in imeli nadzor!

Ena stvar, ki jo morate upoštevati pri peni, je, da jo je treba uporabljati v zelo majhnih količinah.
Ena od pozitivnih lastnosti pene za lase je, da zagotavlja volumen in nadzor. Vsekakor pomaga ohraniti vaše lase na mestu, ne da bi bili videti mastni.
Pena za oblikovanje las je namenjena moškim s srednje dolgimi do dolgimi lasmi lahko pena koristi – če jo uporabljate pravilno. Tako kot pri gelih je iskanje prave pene za vaš tip las polovica uspeha. Druga polovica bitke je ugotoviti, kako ga pravilno nanesti na lase.

Lak za lase

Za moške s tanjšimi, srednje dolgimi lasmi, ki želijo svojemu stilu dodati malo več obstojnosti. Uporaben je kot zaključni detajl pri oblikovanju bolj zapletenih pričesk.
Med številnimi lastnostmi laka za lase je tudi ta, da ga lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji z drugimi izdelki za oblikovanje las. Toda tam, kjer bo lak za lase resnično zasijal, je pika na i, ki jo bo dal vaši pričeski.
Lak za lase doda volumen vašim lasem in pomaga ohraniti volumen, če imate tanke lase. To je rešilna bilka, ko je zunaj visoka vlažnost, zaradi česar lahko vaša pričeska postane neobstojna.

Komu je namenjen vosek?

V kolikor imate gostejše lase uporaba voska za lase je za vas res odlična izbira. Uporabite vosek na suhih laseh, da dodate več teksture in ustvarite bolj brezskrben videz. Če potrebujete večjo obstojnost ali želite pričesko, ki zahteva, da imajo vaši lasje nekoliko več strukturne celovitosti, bo drug izdelek verjetno deloval bolje.
Priporočljivo je, da vosek nanesete na suhe lase, s poudarkom na predelih, ki potrebujejo največ oblikovanja in nadzora. Vosek vam daje prilagodljivost za preoblikovanje las čez dan. Vendar pa vam vosek za lase običajno ne bo zagotovil toliko obstoja in nadzora kot nekateri drugi izdelki.

Nega in vzdrževanje brade

Pustiti si brado in jo vzdrževati je velik izziv za vse moške. Ko se odločite za puščanje brade, morate takoj imeti idejo, kako jo boste oblikovali, kako jo boste vzdrževali in kako jo boste higiensko negovali. Ne glede na to, kakšno nego si želite in ali želite dolgo ali kratko brado, je za dosego vašega cilja potrebna zelo zahtevna in skrbna nega.
V naslednjih vrsticah vam bomo razkrili nekaj pomembnih nasvetov, ki vam bodo pomagali ohraniti sijočo brado.

 Kako sploh vzdrževati brado?

Poskrbite, da bo vaša brada dišeča, čista in brezhibna z vsakodnevnim umivanjem, šamponiranjem in uporabo balzama.

Osnovno pravilo pri vzdrževanju brade je redno umivanje, saj je tudi to del osebne higiene. Priporočljivo je, da si vsako jutro po prebujanju brado umijete s šamponom za lase ali pa šamponom za britje, da z obraza in brade spravite maščobo, ki se je nabrala ponoči. Tudi ponoči se brada lahko navzame neprijetnih vonjav, zato je zelo pomembno, da jo očistite, da jo pripravite na nanos vzdrževalnih in negovalnih sredstev. Poleg tega, da je zelo pomembno, da negovalni balzam nanesemo na čisto brado, jo redno umivanje tudi dodatno hidrira.
Ko si umijete brado, je naslednji korak, da jo posušite. Najboljša in najbolj zdrava različica sušenja brade je zelo nežno drgnjenje z brisačo. Brado je treba enakomerno posušiti, dlačic ne smeti zapletati ali poškodovati.

Serumi in balzami za brado so zelo pomembna

Da bo vaša brada sijoča ​​in dišeča, so zelo pomembni serumi za nego brade. Kajti tako kot koža in lasje potrebujejo hidracijo, da so zdravi in ​​negovani, tudi brada potrebuje dodatno nego in hidracijo. Izberite serum, ki vam najbolj ustreza po teksturi in vonju, ter ga redno nanašajte v majhni količini. Serum boste nanesli tako, da si ga kapnete na dlani in nežno vmasirate v brado in kožo.

Česanje in oblikovanje

Da bo vaša brada po čiščenju in vlaženju videti popolna, je zelo pomemben tudi način česanja in oblikovanja. Če želite ločiti dlake in dati bradi dodaten volumen, morate najprej počesati brado od spodaj navzgor. Nato ga normalno razčešite in oblikujte po želji. Da bi brado lažje oblikovali in ohranili obliko, uporabite balzam za brado, ki poleg tega, da imajo zdravilne lastnosti, na vaše lase delujejo tudi kot pena, v bolj zdravi različici.

Redno strizite in oblikujte svojo brado

Redno striženje, umivanje in česanje žal ni dovolj, ko gre za lepo in negovano brado. Zelo pomembno je, da v svojo dnevno rutino pridodate serum in balzam za brado. Takšni izdelki bodo vašo brado negovali in navlažili, hkrati pa jo bodo nahranili in ohranili zdravo. S pravo kombinacijo balzama in serumov boste imeli urejeno, sijočo in dišečo brado.

Kolekcija strojčkov za lase in brado
Preglejte ponudbo

Bodite nežni pri vzdrževanju brade. Brada je pri vsakem moškemu drugačna. Pri nekaterih so mehke in naravno ravne, pri drugih nezadržane in štrleče, pri tretjih pa zelo grobe in neravne. Zelo pomembno je, da ste pri vzdrževanju nežni in si naredite zalogo vseh preparatov, s katerimi bo vaša brada zasijala v polnem sijaju.

Ne pozabite vzdrževati vratni del

Nikoli ne dovolite, da bi bil vaš vrat neurejen in da bi se črta pod spodnjim delom brade zlila s preostalo brado. Naj bo vaš videz urejen in sijoč.

Ohranite svojo brado urejeno s pomočjo naših izdelkov!

Zaloga: 7-14 dni

glavnik HER - 4930

ena gostota, sr.dolg, za striženje
15,90€

Celotna ponudba izdelkov za nego moških
Preglejte ponudbo