Skrivnost zdravih nog je v Fresh liniji balzamov v obliki pene.

Ponosno vam predstavljamo našo najnovejšo linijo izdelkov Fresh - balzami v obliki peni za noge, zasnovane za izjemno nego vaših stopal in nog. Z vsemi petimi različnimi formulami smo poskrbeli, da bo vaša koža na nogah deležna pravega razvajanja, ne glede na vaše posebne potrebe. 

Revolucionarni balzami v obliki pene z aktivnimi snovmi ščitijo obremenjeno kožo na stopalih.

Kombinacija aktivnih sestavin neguje in ščiti obremenjeno kožo na stopalih.

  • Kamilično olje
  • Bisabolol
  • Glicerin
  • Pantenol
  • Olje grozdnih pečk

Limonska trava ter sveža, sadna olja grenivke in pomaranče dajejo peni edinstven vonj in dajejo koži prijeten občutek svežine.

V primerjavi s klasičnimi kremnimi izdelki je za penasti balzam značilna zelo visoka učinkovitost.

Preverite celotno linijo Fresh

Pripravite se, da stopite v svet revolucionarne nege stopal s penastimi balzami

Balzam v peni za suho in občutljivo kožo na nogah

Fresh Sensitive penasti balzam za suho in občutljivo kožo s 5% ureo. Uravnava izgubo vlage, gladi kožo, jo naredi elastično in bolj odporno. Protivnetne in negovalne učinkovine iz olja echium in cardiospermum takoj pomirijo in sprostijo kožo. Zaradi tega je ta pena posebej primerna za suho, občutljivo kožo, na primer za diabetike. 

Balzam v peni za zelo suhe noge

Fresh Hydro penasti balzam z 10% ureo kožo intenzivno navlaži in jo dolgotrajno hrani. Zelo suho kožo dodatno uravnoteži, osveži in odlično neguje gel aloe vere, ki ima odlične pomirjevalne in zaščitne lastnosti. Izbrana mešanica intenzivnih vlažilcev in hranil bo vaše zelo suhe noge spremenila v občutek svilnate mehkobe. Nežno odstranite odvečno suhost in se prepustite bogati, kremasti peni, ki bo obnovila vašo kožo z zdravim sijajem. 

Balzam v peni za ragade in trdo kožo

Zasnovano posebej za tiste, ki trpijo zaradi razpokanih pet, bo pena balzama pomagala omiliti ragade in zmehčati trdo kožo. Fresh Intense - penasti balzam za razpoke in otiščance s 15% ureo in karitejevim maslom kožo takoj in intenzivno oskrbi z visoko koncentrirano vlago in jo dolgotrajno veže v kožo. Redna uporaba učinkovito zmanjša nastanek žuljev in preprečuje razpokane, hrapave predele kože. Kljub bogati formuli se pena hitro vpije in na koži ne pušča mastnega filma. Občutite olajšanje in si privoščite razvajanje z intenzivno negovalno formulacijo.

Balzam v peni za boj proti glivicam

Glivične okužbe so stvar preteklosti z našo specializirano peno balzam. Z močnimi protiglivičnimi sestavinami bo vaša koža spet zdrava, sveža in prijetno dišeča. Fresh Protect penasti balzam s protiglivično zaščito za prepotena stopala s 4-kratnim učinkom: pomaga preprečevati glivice na stopalih, zmanjšuje potenje, odpravlja neprijeten vonj stopal in ohranja stopala prijetno sveža. Pena se hitro vpije in ne pušča mastnega filma. Intenzivno hranilni balzam s FRESHup kompleksom, 10% ureo in karitejevim maslom. Redna uporaba zmanjša nastanek žuljev in preprečuje razpokane, hrapave predele kože. Ne masti, se hitro vpije in ščiti kožo pred izsušitvijo.

Balzam v peni za utrujene noge

Sprostite napetost in utrujenost v vaših nogah s to osvežujočo peno balzam. Popolna po napornem dnevu, saj bo vaše noge pripravila na sproščujoč počitek.

Fresh Cool Fizz je hladilna sveža pena z mentolom za utrujena, obremenjena stopala in noge. Idealen kot hladilna, dekongestivna (zmanjšuje otekline) osvežitev v toplih dneh, po dolgotrajnem stanju ali za utrujene noge od športnih aktivnosti.

Uporaba

Pred uporabo pretresite vsebnik in pri nanašanju držite glavo pene navpično navzdol. Približno količino v velikosti češnje enakomerno vmasirajte vsak dan v očiščeno kožo. 150 ml plastenka zadostuje za več kot 200 nanosov. Takoj po uporabi lahko oblečete tekstil in nogavice.

Vse formule so razvite z najvišjo skrbnostjo in uporabljajo sestavine, ki bodo vašim nogam podarile novo življenje. Ne odlašajte - poskrbite za svoje noge s temi inovativnimi balzami v peni že danes.