Pravi profesionalni tretmajski šamponi so šamponi, ki pomagajo odpravljati določene težave las in lasišča oziroma so namenski/specifični.

  • Šamponi so običajno vedno povezani z določenimi dodatnimi izdelki, kot npr. kapljice, maske ali balzami, ki intenzivirajo delovalni učinek. Zavedati se morate, da samo šampon odpravlja približno 20 do 40% težav, če pa so problemi večji je potrebno narediti ustrezen tretma z dodatnimi izdelki. Izjema so specifične linije, kjer dodatnih izdelkov ni potrebno (npr. linija proti mastnim lasem).
  • Tretmajski šamponi so zelo koncentrirani, zato jih je potrebno pred uporabo razredčiti z vodo in šele nato nanesti na lase in lasišče.
  • Šampone je potrebno vedno pustiti delovati na laseh in lasišču od 3 do 5 minut.
  • Test čistosti las: ko po prvem šamponiranju splaknete lase, vzemite pramen las med palec in kazalec, ter nežno povlecite lase navzgor. V kolikor vam lasje med prsti "zaškripljejo" - to pomeni, da je las čist in zato ni potrebno ponovno šamponirati. V kolikor ni zvoka, je potrebno ponovno šamponirati. Bogata pena na laseh ob šamponiranju ne pomeni čistost las!

Izkoristite promocijsko kodo NEGALAS15 za 15% popust
Samo med 3.4. in 5.4. lahko izkoristite 15% popust na vse izdelke iz kategorije "Profesionalna nega las"

  • Tretmajski šamponi so specifični za različne namene, zato jih morate uporabljati samo zase - torej “skriti” od življenjskih partnerjev in otrok, ki poleg tega, da ne vedo kako uporabljati profesionalni šampon, tudi običajno nimajo občutka za količino.
  • Uporabniki, ki pravilno uporabljate profesionalne šampone, bistveno podaljšate “življenjsko dobo” šampona, ki bo v uporabi vsaj 2 meseca. To pa je bistveno več, kakor šamponi, ki s svojimi reklamami želijo le pospešiti in povečati prodajo (saj poznate - zvrhana pest šampona in direktno na lase, ter ekstremno veliko pene, itd.).
  • V primeru, da boste upoštevali naša navodila, boste ugotovili, da je višja cena profesionalnih šamponov upravičena in se bo vaše stanje in struktura las po določenem obdobju zelo izboljšala.

Izdelki za profesionalno nego las
Proti prhljaju, proti mastnim lasem in izpadanju