Ko se odpravljate na dopust, je vaša prioriteta uživanje in sprostitev. Vendar pa to ne pomeni, da morate pozabiti na urejen videz. Z našo ponudbo potovalnih lepotnih izdelkov boste lahko poskrbeli za popolno pričesko tudi na poti. Oglejte si naše mini elektro pripomočke, sončno kozmetiko za zaščito las, izdelke za oblikovanje las ter potovalne sete balzamov in šamponov za različne tipe las.

Mini elektro pripomočki za popolno pričesko

Mini kodralnik
Čudoviti kodri kjerkoli

Mini kodralnik je nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje kodrov. Njegova kompaktna velikost omogoča enostavno prenašanje v torbici ali kovčku, obenem pa zagotavlja enako kakovost kodranja kot večji modeli. Z njim boste lahko ustvarili čudovite kodre kjerkoli in kadarkoli.

Mini likalnik za lase
Gladki in sijoči lasje vedno in povsod

Mini likalnik za lase je odličen sopotnik za vse, ki si želijo gladkih in sijočih las tudi na dopustu. Z njim boste hitro in enostavno zravnali lase ter odstranili neželene kodre in valove. Njegova majhna velikost omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje.

Strojček za striženje las
Vedno urejena pričeska

Strojček za striženje las je odlična rešitev za moške, ki želijo tudi na dopustu ohraniti urejeno pričesko. Kompaktna velikost omogoča enostavno uporabo in shranjevanje, različne nastavke pa zagotavljajo prilagodljivost pri striženju.

Brivnik za brado
Urejena brada brez težav

Brivnik za brado je nepogrešljiv pripomoček za vse moške z brado. Z njim boste lahko hitro in enostavno uredili svojo brado tudi na poti. Kompaktna velikost omogoča enostavno prenašanje, različni nastavki pa zagotavljajo natančno urejanje.

Zaloga: Na zalogi
-20%

gladilec BRA mini - Volume

črne barve, potovalni, za večji volumen
21,90€ 17,52€
Zaloga: Na zalogi
-20%

strojček PAN - ER-GD61 - i-Shaper

aparat za urejanje brade
74,94€ 59,95€
Zaloga: Na zalogi
-20%

strojček SAN Point Line - ravno rezilo

strojček za natančno striženje
12,90€ 10,32€
Zaloga: Na zalogi
-25%

figaro LBP Mini Curling Iron

potovalni kodralnik
32,90€ 24,68€

Potovalni seti balzamov in šamponov 50 ml za različne tipe las

Potovalni seti, ki vsebujejo šampon in balzam v 50 ml stekleničkah, so izjemno praktični za vse, ki radi potujejo.

Različne vrste potovalnih setov

  • Za ohranjanje barve in sijaja las: Potovalni seti balzamov in šamponov za lase so odlična izbira za vse, ki želijo ohraniti barvo in sijaj svojih las tudi na dopustu. Šamponi in balzami v teh setih vsebujejo sestavine, ki ščitijo barvo pred bledenjem ter hkrati negujejo lase.
  • Za poškodovane lase: Poškodovani lasje potrebujejo posebno nego, še posebej med poletjem. Potovalni seti balzamov in šamponov za poškodovane lase vsebujejo sestavine, ki pomagajo obnoviti strukturo las ter jih zaščititi pred nadaljnjimi poškodbami.
  • Za suhe lase: Suhi lasje potrebujejo dodatno vlago, še posebej med izpostavljenostjo soncu, slani vodi ali kloru. Potovalni seti balzamov in šamponov za suhe lase vsebujejo vlažilne sestavine, ki pomagajo ohraniti lase mehke, gladke in sijoče.
Zaloga: Na zalogi
-50%

set FRA M. Color Protect - Travel Size

potovalni set s torbico, 2x50ml š+b.
9,96€ 4,98€
Zaloga: Na zalogi
-50%

set FRA M. Restructure - Travel Size

potovalni set s torbico, 2x50ml š+b.
9,96€ 4,98€
Zaloga: Na zalogi
-50%

set FRA M. Repair - Travel Size

potovalni set s torbico, 2x50ml š+b.
9,96€ 4,98€
Zaloga: Na zalogi
-50%

set FRA M. Sublimis Oil - Travel Size

potovalni set s torbico, 2x50ml š+b.
9,96€ 4,98€
Zaloga: Na zalogi
-50%

set FRA M. Ultimate Care - Travel Size

potovalni set s torbico, 2x50ml š+b.
9,96€ 4,98€

Izdelki za oblikovanje las na poti

Geli, voski in olja za oblikovanje las so osnovni izdelki za vsakega, ki si želi urejeno in stilsko pričesko. Ti izdelki ponujajo različne možnosti za različne tipe las in želene pričeske.

Zaloga: Na zalogi
-25%

olje MED Radiance Revealing Oil

Huile d*Etoile, luksuzno olje za lesk
8,91€ 6,69€

Sončna kozmetika za zaščito las pred soncem

Zaščitni in negovalni šampon je ključnega pomena za ohranjanje zdravih las med izpostavljenostjo soncu. Šamponi z UV zaščito ščitijo lase pred škodljivimi sončnimi žarki ter hkrati negujejo lase, da ostanejo mehki in sijoči. Vlažilen in negovalni balzam je nepogrešljiv del nege las med poletnimi meseci. Balzami obnavljajo vlago v laseh, ki jo lahko izgubijo zaradi izpostavljenosti soncu, slani vodi ali kloru. Z redno uporabo balzama bodo vaši lasje mehki, gladki in enostavni za razčesavanje.

Zaloga: Na zalogi
-25%

šampon FRA M. Sun Shampoo

negovalni šampon v času poletja
13,90€ 10,42€
Zaloga: Na zalogi
-25%

balzam FRA M. Sun Conditioner

negovalni balzam v času poletja
15,90€ 11,92€