A veste tisti občutek, ko ste končno našli pravi odtenek, ki vam pristoji in dodatno poudari vaše oči?

Da bo zadovoljstvo z pravkar barvanimi lasmi trajalo dalj časa, morate poskrbeti za pravilno nego.
Barvani lasje potrebujejo dodatno nego, da ostanejo zdravi in sijoči.

Skrivnost sijočih barvanih las je v pravilni negi

Zaradi kemikalij, ki jih vsebuje barva za lase so lasje bolj občutljivi. Če želite imeti dalj časa obstojno barvo ter hkrati zdrave in sijoče lase, upoštevajte naslednje nasvete.

Tri dni po barvanju las ne umivajte

Ne glede na to ali ste za barvanje las odločili za obisk frizerja ali pa ste to storili, kar v vaši domači kopalnici, si tri dni oziroma 72 ur ne umivajte las. Po treh dneh se povrhnjica popolnoma zapre in zadrži barvo. Z upoštevanjem tega nasveta bo barva obstojna dalj časa. 

Las ne umivajte z vročo vodo

Vroča voda namreč odpre povrhnjico, kar posledično pomeni, da barva prične bledeti. Priporočamo, da za umivanje las prilagodite temperaturo vode, da bo le ta mlačna ali po želji, recimo v vročih poletnih mesecih, hladna.

Ne uporabljajte običajnega šampona za prhljaj

Pri umivanju barvanih las ne uporabljajte običajnega šampona proti prhljaju. Njegove učinkovine slabo vplivajo na intenzivnost barve. Predlagamo uporabo namenskih šamponov za barvane lase.

Posebna linija negovalnih izdelkov za barvane lase

Glavna prednost profesionalnih negovalnih izdelkov za barvane lase je zaščita kozmetične barve in obnova kutikule. Šamponi za barvane lase so posebej nežni do lasišča, balzami pa ščitijo barve pred pobledelostjo. Če želite poudariti tone ali osvežiti barvo so izdelki za barvane lase kot nalašč za vas.
Rezultat so lasje s čudovito obstojno barvo, ki so bolj zdravi in so takšni tudi videti. Prednosti bogate nege so lasje, ki takoj postanejo mehkejši, obnavlja celovitost las in lasem daje žareč sijaj.

Kolekcija negovalnih izdelkov za barvane lase
Preglejte ponudbo specializiranih izdelkov

Barvni šamponi za različne barve las

Barvni šampon, ki "oživi" povdarke na naravnih, barvanih in beljenih laseh, ter ohranja "živahnost" in intenzivnost odtenka. Nežno očisti barvane, beljene lase in pramena. Podaljša se barvna intenzivnost in ustvari mehke in sijoče lase. 

Barvni šamponi za barvane lase
Za podaljšanje intenzivnosti barve

Blond je barva las, ki jo ženske najbolj obožujejo

Vendar je to tudi barva, ki potrebuje bolj intenzivno nego in pozornost.

Posebna linija Morphosis Blonde, specializirana za blond lasje, ki vsebuje sledeče negovalne sestavine:
BORAGA OLJE, ki je bogato z Omega 6, maščobnimi kislinami, vitaminoma A in E. Močno anti-oksidativno delovanje na laseh in lasišču. Deluje proti dehidraciji las in jih naredi svilene in mehke.
HYDROLIZIRAN PIVSKI KVAS visoka vsebnost proteinov, amino-kislin in vitaminov skupine B, negujejo in vlažijo, ter „napolnijo“ lase. Površina las je bolj kompaktna, gladka in svetleča.
BIO-RAZGRADLJIVI BALZAMI RASTLINSKEGA POREKLA kationski tenzidi delujejo sinergetsko zato, da so lasje enostavni za česanje, oskrbovani z vlago. Sloj na laseh ščiti pred negativnimi okoljskimi vplivi.
VITAMIN E močno anti-oksidativno delovanje.

Šampon za "tople" blond lase
Vlažilni šampon za nego blond las


Vsi profesionalni šamponi so koncentrirani, zato uporabljajte majhno količino, razredčeno z vodo in nanesite na lase in lasišče.
Vse profesionalne šampone pustite delovati od 3 do 5 minut, saj le tako lahko zagotovite delovanje namenskih sestavin. Obilica pene na laseh ni znak umitih las!