Nega las je postala bistveni del naše vsakodnevne rutine, z naraščajočim trendom oblikovanja las pa je trg preplavljen z različnimi pripomočki za oblikovanje las.

Profesionalni sušilniki za lase, likalniki za lase in ostali pripomočki so spremenili način oblikovanja pričeske in nam zagotovili rezultate, podobne salonskim, v udobju našega doma. 

20% popust na profesionalne izdelke Gamma Piu

Ne glede na to, ali ste stilist v frizerskem salonu ali pa le iščete vrhunski izdelek za oblikovanje las doma, vam Gamma Piu ponuja inovativno tehnologijo, izjemno zmogljivost ter estetsko dovršene izdelke. Od 25. 5. do 8. 6. 2023 vam nudimo 20% popust na vse izdelke Gamma Piu. 

20% popust na vse izdelke GammaPiu

Ta orodja ne le prihranijo čas, temveč zagotavljajo tudi natančno oblikovanje, s katerim lahko brez napora ustvarite vrsto pričesk. Profesionalna tehnologija, uporabljena v teh napravah, zagotavlja, da so učinkovite, vzdržljive in varne za uporabo na vseh vrstah las.

Profesionalni sušilci las Gamma Piu

GammaPiu je sinonim za vrhunsko kakovost in napredno tehnologijo pri sušenju las. Linija profesionalnih sušilcev las vključuje različne modele, ki so prilagojeni različnim potrebam in zahtevam. Ne glede na to, ali želite hitro sušenje, večjo kontrolo nad oblikovanjem ali želite zmanjšati škodo na laseh, vam Gamma Piu sušilci las zagotavljajo izjemno zmogljivost in rezultate.

Modeli z ionsko tehnologijo: Ionska tehnologija v sušilcih las GammaPiu pomaga zmanjšati statično elektriko, zapre luske las in jim daje sijaj ter gladkost. Rezultat je zdrav in sijoč videz las.

Modeli z turmalinsko tehnologijo: Sušilci las, opremljeni s turmalinsko tehnologijo, oddajajo negativne ione in infrardečo toploto, kar omogoča hitrejše sušenje ter zmanjšuje poškodbe las. Lasje bodo močni, zdravi in svilnati.

Zaloga: Na zalogi
-20%

fen GAM E.T.C.Light - viola

ultra kompakten, ekstremno lahek
109,90€ 87,91€
Zaloga: Na zalogi
-20%

fen GAM E.T.C.Light - črn

ultra kompakten, ekstremno lahek
109,90€ 87,91€
Zaloga: Na zalogi
-20%

fen GAM E.T.C.Light - srebrn

ultra kompakten, ekstremno lahek
109,90€ 87,91€
Zaloga: Na zalogi
-20%

fen GAM E.T.C.Light - pink

ultra kompakten, ekstremno lahek
109,90€ 87,91€

Sušilec las Gamma Piu PLASMA

Edini sušilec las na svetu z aktivtorjem aktivnega kisika. Ekskluzivna UV žarnica aktivira zrak in ga spremeni v aktivni kisik. Obnavlja in neguje lase, jih naredi sijoče, "svilene" in mehke po vsaki uporabi sušilca.

  • Tretma plazme: aktivni kisik + ioniziran zrak.
  • Plazma oddaja aktivni kisik, ki "izboljša" barvo, medtem ko ščiti lase.
  • Aktivni kisik se intergira z barvnimi molekulami in s tem zagotavlja boljšo stabilnost in daljšo obstojnost barve na laseh
  • Oksidacijski proces, ki ga povzroči aktivni kisik uniči bakterijske kapsule in izboljša metabolizem lasišča, ter pripomore k naravni obnovi.

Ravnalniki za lase in ostali pripomočki za lase Gamma Piu

Gamma Piu ponuja tudi vrhunske ravnalnike za lase, ki vam omogočajo dosego popolnoma ravno zglajenih las ali čudovitih kodrov, odvisno od vaših želja. Ravnalniki za lase GammaPiu imajo visokokakovostno keramično prevleko, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote in ščiti lase pred poškodbami. Lasje bodo gladki, sijoči in brez statične elektrike.

Zaloga: Na zalogi
-20%

gladilec GAM Keratin Glory - Black

profesionalen ravnalec las, črne barve
99,91€ 79,92€
Zaloga: Na zalogi
-15%

difuzor GAM premer 44mm

primeren za fene E.T.C, Aria in Plasma
10,89€ 9,26€