V svetu, kjer se vedno bolj zavedamo pomena naravnih in trajnostnih izdelkov, se blagovna znamka Framesi z linijo Morphosis postavlja v ospredje kot vodilna sila v industriji lepote. S skoraj stoletjem izkušenj je Framesi najstarejša profesionalna italijanska blagovna znamka za nego las.

Naj vaša izbira zrcali vaše vrednote in skrb za okolje. Z Morphosisom boste dosegli popolno ravnovesje med naravnostjo in učinkovitostjo ter poskrbeli za zdravje svojih las brez škodljivih sestavin. Prepustite se vrhunski liniji izdelkov, ki so ustvarjeni z ljubeznijo do narave in strastjo do lepote.

Linija Morphosis - spoštovanje tradicije, inovativnost in skrb do okolja ter vaših las

Za najboljšo izkušnjo naravne lepote se odločite za Morphosis in odkrijte skrivnost negovanih, zdravih in sijočih las na popolnoma naraven način.

Izdelki brez SLES in SLS zagotavljajo nežnejše čiščenje brez draženja

 Izogibanje parabenom pomeni izbiro bolj naravnih sestavin, ki ne dražijo ter so okolju bolj prijazna izbira.

Uporaba sintetičnih barvil vplivata na okolje. Izdelki brez sintetičnih barvil manj verjetno povzročajo alergijske reakcije.

Veganski izdelki so prijazni do živali, saj ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso testirani na živalih.

Izdelki brez glutena so idealna izbira za ljudi s preobčutljivostjo na gluten.

Preverite celotno linijo Morphosis

Podjetje Framesi deluje že od leta 1945 in zagotavlja izdelke, ki so skrbno izdelani z uporabo samo najkakovostnejših sestavin, tako da lahko zaupate v njihovo učinkovitost.

Široka paleta izdelkov: Framesi ponuja raznolike linije izdelkov za barvanje las, nego lasišča, oblikovanje frizur in še več, kar omogoča celovito nego las za različne potrebe.

Naravna linija: Morphosis je simbol združevanja znanosti in narave. Z uporabo lokalno pridobljenih sestavin ter tehnologije, ki ohranja biološko dostopnost ključnih sestavin, zagotavlja izjemne funkcionalne in kozmetične rezultate ob zmanjšanem vplivu na okolje.

Skrb za okolje: Framesi se zavezuje k trajnostnemu delovanju, pri čemer se osredotoča na zmanjšanje porabe energije in vode ter uporabo okolju prijaznih embalaž in procesov.

Brez škodljivih primesi: Brez SLS, SLES, parabenovm glutena in sintetičnih barvil. izdelki so 100% veganski.

Preverite celotno linijo Morphosis

Kupi več - plačaj manj - ker nam je mar

Z mislijo na okolje smo se pridružili tudi mi, v akciji »kupi več – plačaj manj« želimo spodbuditi naše stranke, da razmislijo koliko izdelka bodo potrebovali in raje hkrati naročijo dva, ker je manj podporne embalaže za distribucijo izdelka. Združevanje pošiljk oziroma pošiljanje več izdelkov skupaj zmanjša ogljični odtis.